Whiskey Sour - Topshelfspirits
Prenumerera nu

Whiskey Sour

Den brittiska bartendern Dick Bradsell denna moderna klassiker, alias Vodka Espresso, på Fred’s Club i London på 1980-talet. Om du är på jakt efter en pick me up-drink efter middagen är detta det självklara valet!

Blanda gärna med:

Black Bush

392:-

Till drycken

Ingredienser

  • 5 cl bourbon
  • 3 cl färskpressad citronjuice
  • 2 cl sockerlag
  • 1 äggvita
  • 3 droppar Angostura bitters
  • Is

Instruktioner

  1. Häll alla ingredienser, förutom Angosturan, i en shaker. Tänk på att knäcka ägget över den tomma delen av shakern i det fall gulan skulle gå sönder
  2. Torrskaka drinken utan is
  3. Skaka med is och sila upp drinken i ett frostat kupettglas
  4. Droppa tre droppar Angostura över skumkronan som bildats i glaset