

Whiskey Sour
Sprit, citrus och socker, stommen i alla cocktails, gifter sig perfekt i denna historiska dryck. Få drinkar är så perfekta i sin enkelhet. Addera äggvita och få ett härligt skum samt ett par droppar bitters för lite kryddighet!
Gör så här:

Whiskey Sour
Den brittiska bartendern Dick Bradsell denna moderna klassiker, alias Vodka Espresso, på Fred’s Club i London på 1980-talet. Om du är på jakt efter en pick me up-drink efter middagen är detta det självklara valet!
Skriv ut
Pin
Välj Antal Drinkar: 1
Välj antal
Antal 1
Ingredienser
- 5 cl bourbon
- 3 cl färskpressad citronjuice
- 2 cl sockerlag
- 1 äggvita
- 3 droppar Angostura bitters
- Is
Instruktioner
- Häll alla ingredienser, förutom Angosturan, i en shaker. Tänk på att knäcka ägget över den tomma delen av shakern i det fall gulan skulle gå sönder.
- Torrskaka drinken utan is.
- Skaka med is och sila upp drinken i ett frostat kupettglas.
- Droppa tre droppar Angostura över skumkronan som bildats i glaset.