Manhattan med rom

Att byta ut whiskyn mot en vällagrad rom kan verkligen göra stor skillnad eftersom rom oftast kommer med en naturlig sötma vilket passar perfekt med smakprofilen i en Manhattan. Rekommendationen är också att välja en rom med en alkoholhalt om minst 40 procent för att på så sätt kunna jobba med den under längre tid i rörglaset, för Manhattan är ju som bekant en drink som just rörs.

Gör så här:

Manhattan med rom

Att byta ut whiskyn mot en vällagrad rom kan verkligen göra stor skillnad eftersom rom oftast kommer med en naturlig sötma vilket passar perfekt med smakprofilen i en Manhattan. Rekommendationen är också att välja en rom med en alkoholhalt om minst 40 procent för att på så sätt kunna jobba med den under längre tid i rörglaset, för Manhattan är ju som bekant en drink som just rörs.
Skriv ut Pin
Välj Antal Drinkar: 1

Välj antal

Antal 1

Ingredienser

  • 4 cl lagrad rom
  • 2 cl Rosso Vermouth
  • 4 droppar bitters

Instruktioner

  • Rörs kall i ett rörglas och silas upp i ett kylt cocktailglas.
  • Garnering sker med ett körsbär eller en apelsinzest.

Görs gärna med: