

Manhattan med rom
Att byta ut whiskyn mot en vällagrad rom kan verkligen göra stor skillnad eftersom rom oftast kommer med en naturlig sötma vilket passar perfekt med smakprofilen i en Manhattan. Rekommendationen är också att välja en rom med en alkoholhalt om minst 40 procent för att på så sätt kunna jobba med den under längre tid i rörglaset, för Manhattan är ju som bekant en drink som just rörs.
Gör så här:

Manhattan med rom
Att byta ut whiskyn mot en vällagrad rom kan verkligen göra stor skillnad eftersom rom oftast kommer med en naturlig sötma vilket passar perfekt med smakprofilen i en Manhattan. Rekommendationen är också att välja en rom med en alkoholhalt om minst 40 procent för att på så sätt kunna jobba med den under längre tid i rörglaset, för Manhattan är ju som bekant en drink som just rörs.
Skriv ut
Pin
Välj Antal Drinkar: 1
Välj antal
Antal 1
Ingredienser
- 4 cl lagrad rom
- 2 cl Rosso Vermouth
- 4 droppar bitters
Instruktioner
- Rörs kall i ett rörglas och silas upp i ett kylt cocktailglas.
- Garnering sker med ett körsbär eller en apelsinzest.